توضیحات کامل :

پاورپوینت آشنایی با الگوی ارزیابی سیپ CIPP در 49 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت  pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی

 

فهرست مطالب

مقدمه

مبنای پیدایش الگوی سیپ (Cipp) و تاریخچه آن

اهداف الگوی ارزشیابی سیپ(Cipp)

انواع ارزشیابی در الگوی سیپ

محدودیتهای الگوی ارزشیابی سیپ(Cipp)

نتیجه گیری

 

بخشی از متن

مقدمه

در سه دهه اخیر برای ارزشیابی اموزشی الگوهای مختلفی تدوین و ارایه  شده است. در این مبحث  برای معرفی الگوهای ارزشیابی از روش ورتن و سندرز (۱۹۸۷) استفاده خواهیم کرد. این صاحب نظران با توجه به رویکردهای مختلف ارزشیابی آموزشی، الگوهای مختلف ارزشیابی را به ۶ دسته کلی تقسیم بندی کرده اند:

۱- الگوهای ارزشیابی برخاسته از رویکرد مبتنی بر هدف:

در رویکرد ارزشیابی مبتنی بر هدف ابتدا مقاصد یک فعالیت آموزشی تعیین می گردند، و بعد از آن در ارزشیابی کوشش به عمل می آید تا نشان داده شود که آن مقاصد تا چه اندازه تحقق یافته اند. (سیف۱۳۸۴، ص۷۳ )الگوی ارزشیابی تایلروالگوی ارزشیابی اختلاف یا ناهمخوانی در زمره این نوع ارزیابییها به حساب می آید

۲ – الگوهای ارزشیابی برخاسه از رویکرد مبتنی بر مصرف کننده:

الگوهایی که در این رویکرد قرار می گیرند بیشتر به مسئولیت خویش در قبال مصرف کنندگان فرآورده های آموزشی توجه داشته اند، تا درباره فرآورده های آموزشی اطلاعات جمع آوری نمایند یا دیگران را در این کار یاری دهند. به طور خلاصه، می‌توان گفت که در رویکرد مبتنی بر مصرف کننده ارزشیابی برابر است با تعیین میزان مطلوب بودن یک فرآورده آموزشی. (خورشیدی۱۳۸۲، ص ۱۹۲).

۳ –  الگوهای ارزشیابی برخاسته از رویکرد مبتنی بر متخصصان:

در الگوهای ارزشیابی برخاسته از رویکرد مبتنی بر نظر متخصصان آموزشی، به این سوال ارزشیابی پاسخ داده می‌شود که «آیا منتقد متخصص، برنامه را تأیید می‌کند؟»روش ارزشیابی دراین الگو شامل تحلیل انتقادی متخصصان است. (بازرگان۱۳۸۳, ص ۹۷).